|
Autor |
Poruka |
tmurgel1
|
Postano: 30 srp 2021, 17:35 |
|
|
Pridružen: 08 srp 2012, 07:45 Postovi: 237 Lokacija: SLO Datih hvala: 118 puta Primljenih hvala: 59 puta
|
|
|
Već nekoliko vremene muku mučim oko pronalaženja servisa za moj risiver / EDISION OS MIO PLUS /. Muka je toliko veča jer nemam papire, iako sam ga kupio putem Amazona. Nije mi jasno, što se to dogodilo. Nigdje podatka o kupnji, ni kod mene ni kod Amazona. Ali džabe je sada razmišljati o tome. Ako netko zna za ovlašteni servis u A ili D, molim lijepo, neka mi adresu pošalje na PP. Jedan serviser u LJ kaže da je prijemnik zaflešao i da ga on ne može riješiti. Hvala, ako mi netko bude želio pomagati.
Tonček balonček
|
|
Vrh |
|
|
Debricasar
|
Postano: 01 kol 2021, 04:13 |
|
|
Pridružen: 06 lip 2012, 06:08 Postovi: 684 Lokacija: Austrija Datih hvala: 207 puta Primljenih hvala: 205 puta
|
|
|
Imas pp
Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!
|
|
Vrh |
|
|
Debricasar
|
Postano: 01 kol 2021, 04:20 |
|
|
Pridružen: 06 lip 2012, 06:08 Postovi: 684 Lokacija: Austrija Datih hvala: 207 puta Primljenih hvala: 205 puta
|
|
|
Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!
|
|
Vrh |
|
|
tmurgel1
|
Postano: 01 kol 2021, 12:38 |
|
|
Pridružen: 08 srp 2012, 07:45 Postovi: 237 Lokacija: SLO Datih hvala: 118 puta Primljenih hvala: 59 puta
|
|
|
Da je "zafleširan" rekao mi je jedan serviser u LJ, koji ga je pokušao riješiti.
Moj opis poteškoče bi bio sljedeči: Kada pokušam napraviti reFLASH / openATV 6.4, zadnja verzija / proces ide kao normalno. Kada završi, na displeju prijemnika stoji samo natpis EDISION. Dalje sa prijemnikom se ne može ništa, čak ga se daljinskim ne može ni ugasiti. To mi se dogodilo, kada sam preko splitera priključio antenu za zemaljske programe i na spliteru očito izabrao pogrešni izlaz / ????? /.
Prijemnik sam kupio preko Amazon.de u decembru lanjske godine. Nemam papire pa ga tako ne mogu vratiti trgovcu. Ne razmišljam više, kako se to dogodilo / nepostojanje papira /. Sada samo tražim servis da ga o svom trošku šaljem na popravku, ako se to uopšte isplati. Izgleda da je i traženje servisa misija nemoguče.
Tonček balonček
|
|
Vrh |
|
|
tmurgel1
|
Postano: 22 ruj 2021, 06:03 |
|
|
|
|
|
Našao sam ljubazne ljude u Njemačkoj, koji su vratili prijemnik u život za jako solidnu cjenu.
Tonček balonček
|
|
Vrh |
|
|
|
|